slide_bloem1.jpgslide_boedha1.jpgslide_dolfijn2.jpgslide_koeien1.jpgslide_kuil1.jpgslide_schuur2.jpgslide_schuur3.jpgslide_tuinpad2.jpg

BED AND BREAKFAST 'DE BRINK'

bandb badkamer2 bandb badkamer3 

B&B 'DE BRINK'

Je bent te allen tijde de enige gast en verblijft op de eerste etage van een sfeervol verbouwde rietgedekte boerderij uit 1900. Daar heb je privé de beschikking over een slaapkamer, een aparte zitkamer met televisie, koelkastje en wifi én een grote moderne badkamer met toilet, douche en apart ligbad. Daarnaast beschik je over een apart gedeelte van de tuin. Het ontbijt wordt geserveerd in de zitkamer, in de lichte hal die uitzicht biedt op de tuin of bij mooi weer buiten op het terras. Je kunt je verblijf verrijken met (wandel)coaching, holistische massage, holistic pulsing, acces bars of een stembevrijdingssessie.

Wezup is een idylisch landelijk dorpje in de nabijheid van Westerbork en Emmen en ligt op loopafstand van Boswachterij Sleenerzand. Wezup heeft twee restaurants en een goede OV-verbinding naar Beilen en Emmen. De fietsroutes 92 en 75 van het Recreatieschap Drenthe en de ANWB Middenveldroute lopen langs de B&B. Daarnaast zijn er in de omgeving prachtige wandelroutes uitgezet en zijn er vele uitstapjes mogelijk op cultureel, historisch en recreatief gebied.

KOSTEN

De kosten voor een éénpersoonskamer bedragen € 60,-- per nacht. Een overnachting voor twee personen kost € 75,-- per nacht. Deze bedragen zijn inclusief ontbijt, toeristenbelasting, wifi en onbeperkt koffie en thee. Het gebruik van een fiets kost € 7,50 per dag.

BIJZONDERHEDEN

-  Zeer geschikt voor actieve senioren, rustzoekers, wandelaars, fietsers en cursisten van spirituele centra in de buurt;
-  Aankomst- en vertrektijden in onderling overleg;
-  Rook- en huisdiervrij;
-  Contante betaling.


bandb bank2 bandb kast2

bandb bed3 bandb ontbijt4

Joomla templates by a4joomla